A BIZTOR ALKUSZ Kft-nek megalakulásától kezdve alkusza vagyok.

Mit is jelent az Alkusz tevékenység?

A rendszerváltást követően egyre nagyobb igény támadt olyan szolgáltatók megjelenésére, akik a biztosítási piacon összefogják, rendszerezik, éttekinthető módon tálalják, illetve napra készen tárolják, az információkat.

Egyre nagyobb igény lett arra, hogy az emberek egy helyen megtalálják az összes biztosító összes ajánlatát, és ne kelljen portálról, portálra menni, illetve személyes ügyintézés esetén elmenni egyik biztosítótól a másikig.

Az embereknek olyan szolgáltatókra volt szükségük, akik nem kötődnek egyik biztosítóhoz sem, hanem függetlenek azoktól, így segítségükkel, nagyobb valószínűséggel juthattak olyan információkhoz, amely egy-egy biztosító termékeiről reális képet alkotott.

Olyan szolgáltatóra volt szükség, akinek nem érdeke egyik vagy másik biztosító termékeit favorizálni, és ezzel végül is becsapni az ügyfeleket. Ők a biztosítási alkuszok. Vigyázni kell arra, hogy ne keverjük össze őket a biztosítási ügynökökkel, akik egy biztosító termékeit értékesítik és ezáltal az adott biztosító termékéről, annak előnyeiről fognak meggyőzni minket.

A BIZTOR ALKUSZ Kft. 2008-ban kapta meg működési engedélyét a PSZÁF-tól. A BIZTOR ALKUSZ Kft. tagja a MABIASZ-nak.

Ügyfélkörünk igényeit minél szélesebb körben igyekszünk kielégíteni, így folyamatosan követjük a piaci, és gazdasági változásokból fakadó igényeket. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a nagyvállalati biztosítás, fuvarozóknak szóló biztosítások tekintetében, de a lakossági üzletág területén is a maximálisat nyújtjuk.

Minden körülmények között az ügyfél érdekeit képviseljük a biztosítási szegmensben.